O NAS

Za imenom Bike center Cerknica stoji ekipa petih dobrih prijateljev, ki nas že od nekdaj druži želja po rekreativnem kolesarjenju.

V samem centru Cerknice smo tako, pod okriljem Tineta in Nejca Klančarja, odprli trgovino, specializirano za prodajo koles, rezervnih delov in kolesarske opreme. Tako začetnikom kot tudi bolj zahtevnim kolesarjem nudimo pestro izbiro artiklov vrhunske kvalitete, saj smo predstavniki svetovno priznane znamke koles Scott in Bergamont ter opreme, kot so Shimano, Sram, Continental in mnogih drugih. V zimskem času pa se prelevimo v trgovino, ki vključuje opremo in oblačila za aktivno preživljanje prostega časa v naravi – tek na smučeh, pohodništvo, nordijska hoja.

Profesionalno opravljamo tudi servis koles in smuči vseh blagovnih znamk.

Naš cilj je enostaven in neposreden pristop. Vsakemu obiskovalcu prisluhnemo in mu pomagamo z nasveti. Želimo si, da bi občina Cerknica in okolica Cerkniškega jezera postali čim bolj prepoznavna destinacija športnega turizma, ter si prizadevamo, da bi obiskovalcem omogočili kar najboljše pogoje za kolesarjenje. Verjamemo, da je takšno razmišljanje pot k našemu nadaljnjemu uspehu.